Кадър Мая Манолова, ФБМая Манолова обяви сериозни цели на новите народни

...
Кадър Мая Манолова, ФБМая Манолова обяви сериозни цели на новите народни
Коментари Харесай

Манолова: Искаме пълна ревизия на управлението. На другите избори ще се гласува само машинно

Кадър Мая Манолова, ФБ

Мая Манолова разгласи сериозни цели на новите народни представители.  Народът ни изпрати с една цел - мутрите вън. Това се отнася освен за основните мутри, само че и за тези, които дълго ги обслужваха. Това съобщи водачът на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова в декларация от името на ПГ. 

Когато приказваме за ръководството на страната, имаме поради освен нов парламент и държавно управление, само че и осъществяването на стремежи на хората на площадите - нов основен прокурор и регулатори ", сподели още тя. 

Манолова разкри, че ще желае цялостна проверка на ръководството. По-рано същата поръчка даде и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

" Ще променим незабавно методът на провеждането на изборите и ще въведем единствено машинно гласоподаване ", разяснява водачът на " Изправи се! Мутри вън! ".

" Ще предложим ограничения за поддръжка на бизнеса и хората, по-добър достъп до качествено опазване на здравето и обучение ", заяви Манолова. 

От партията ще внесат и законопроект за промени в Законите за частния банкрут и колекторите, както и промени в Закона за изключителното състояние, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР